Sequence kort

Sequence – Brætspil – Papskubber.dk

Indhold Spilleplade, 104 Sequence kort, 48 blå jetoner, 48 grønne jetoner, 48 røde jetoner. Deltagerantal: Fra 2 til. 12 spillere, dog skal antallet kunne …

Brætspil Sequence –

I Sequence spiller du kort for at placere dine brikker på spillepladen, som viser en masse forskellige felter, der svarer til de forskellige kort i bunken. Målet er at lave sekvenser af fem af dine brikker på stribe.

taktik og held på række. – Nordic Games

Microsoft Word – Sequence-danska.doc

Spillepladen består af billeder af almindelige spillekort. Når du spiller et kort fra din hånd, skal du placere en jeton på den tilsvarende plads på pladen, som …

Sequence (Dansk) – Spilforsyningen

Sequence (Dansk)– Spilforsyningen

1 spilleplade, 52 Sequence-kort, 2 hjælpekort,. 50 pinde (25 gule, 25 røde), regelhæfte. INDHOLD: At være den første spiller til at få sekvenser.

I Sequence spiller du kort for at placere dine brikker på spillepladen, som viser en masse forskellige felter, der svarer til de forskellige kort i bunken. Der er en type knægte, der fungerer som jokere og en type, der kan fjerne en af modstanderens brikker. Målet er at lave sekvenser af fem af dine brikker på stribe.

Anmeldelse af Sequence – Hygli.dk

Sequence (2019) → Laveste pris, spilgennemgang og regler!

Læs vores anmeldelse af brætspillet Sequence, hvor vi finder den laveste pris, gennemgår spillet og fortæller de vigtigste regler.

Sequence spil → Køb det sjove brætspil … – Hyggeonkel

Sequence spil → Køb det sjove brætspil billigt hos Hyggeonkel

Sequence spillet går bare aldrig af mode! Blandingen af held, strategi og kløgt er hovedingredienserne i dette brætspil. Køb det her!

SEQUENCE | Spil – Bog & idé

SEQUENCE | Spil | Bog & idé

Køb SEQUENCE | Brætspil | Sequence er et strategispil for 2-12 deltagere. Sequence regler er egentlig meget simple. Det gælder blot om at lave to ubrudte rækker af fem jetoner i samme fa

OPDATEREDE REGLER – Spelexperten

Sequence Deluxe – Spillehulen

Keywords: sequence kort